Opstart i 2024: 12. juni og 7. august.
Teoriundervisningen er om onsdagen fra kl 1830-2130
Kørsel er fordelt over ugens 7 dage – det plejer altid og lykkes med at koordinere og få planlagt det.


For at få kørekort til motorcykel kræver kørekortbekendtgørelsen som minimum følgende:
29 teorilektioner, 13 kørelektioner á 45 minutter på vej, 4 kørelektioner på manøvrebane, 5 kørelektioner på køreteknisk anlæg. Undervisningsforløbet skal strække sig over mindst 14 undervisningsdage.

I praksis er teoriundervisningen samlet på 8 teorigange, 7 kørselsgange, 2 banekørsel…..samlet forventes det og være klar til teoriprøve 6 uger efter opstart og derefter med køreprøver i ugerne efter. Dette forløb er ikke et “lynforløb”, da det i praksis kommer til og tage lige lang tid…..dog vil et lynforløb give et par ugers pause fra undervisningens forløb er gennemført og til prøverne kan gennemføres! På denne måde når vi og få alle med, når undervisningen er strukket over et par uger mere…..og du kan nå og få styr på lægeerklæring fra egen læge plus få trænet teoriprøver hjemme.

Undervisningen foregår IKKE på computer eller dvd… Vi laver motorcykelspecifik teoriundervisning, så der sidder heller ikke bilelever i teorilokalet. Der bruges derfor også billeder med evaluerende mc-teoriprøver.

Pris 12.400,-. Inkl komplet “lovpakke”, teorikode, baneleje og motorcykel stillet til rådighed til første køreprøve. Eneste ekstra udgift er gebyr til Færdselsstyrelsen på 1.170,- plus eventuelle ekstra kørelektioner (pt. 550,-/45min), nyt foto til kørekort og en lægeerklæring (pris afhængig af læge). 90% af motorcykelelever består indenfor “lovpakken”. Har du brug for det, kan du låne motorcykel-udstyr uden beregning. Det er klart anbefalingen, at du har dit eget – eller har dit eget lånte udstyr fra en kammerat med.

OBS…du SKAL have kørekort til bil i forvejen for at kunne tage motorcykelkørekort hos Den Sorte Køreskole.

Læs yderligere her om lille/mellem/stort kørekort, motorcykel teknik spørgsmål, praktiske info og hjælp til prøverne…

God fornøjelse