Næste holdopstart bliver 12. juni og 14. august. Teori er som enten et tirsdagshold eller et onsdagshold. Forløbet er 10 gange i tidsrummet 16-19. Du følger den ugedag du starter på.

For at få kørekort til bil kræver kørekortbekendtgørelsen som minimum følgende: 33 teorilektioner,  16 kørelektioner á 45 minutter på vej, 4 kørelektioner på manøvrebane, 4 kørelektioner på køreteknisk anlæg. Undervisningsforløbet skal strække sig over mindst 14 undervisningsdage.

I praksis foregår teoriundervisningen over 10 dage…..dertil kommer mulighed for ekstra teoriprøvetræning udover på mandage og onsdage. Du er derfor hjulpet rigtig godt på vej mod en teoriprøve. Efter afsluttet undervisningsforløb får du yderligere udleveret en teorikode til træning af teoriprøver hjemme. Kombinationen af teoriundervisning, ekstra træning af teoriprøver og hjemme træning af teoriprøver plejer at give det rigtige resultat = bestået teoriprøve.
Kørsel er som udgangspunkt i hverdagene i de lyse timer….de første kørsler i trafikken bør også være start på dagen, så der ikke er den store trafik. Undervisningen afsluttes med en teorigang 11 på køreteknisk anlæg før vi skal ned på selve banen og køre…..så er teorien helt frisk i hukommelsen.


Undervisningen foregår som kombineret IT/tavleundervisning… Vi laver bilspecifik teoriundervisning, så der sidder heller ikke mc/lastbil/buselever i teorilokalet. Der bruges derfor også billeder med evaluerende bil-teoriprøver.

Pris 14.650,- for “lovpakken” inkl. leje af bil til første køreprøve. Eneste ekstra udgift er prøvegebyr til Færdselsstyrelsen på 1.170,-, eventuelle ekstra kørelektioner (pt. 475kr/45min), et foto til kørekort, en lægeerklæring (pris afhængig af læge) og et færdselsrelateret førstehjælpskursus hvis ikke du har kørekort til motorcykel eller traktor i forvejen (Pris ca 700,-). De fleste kører 4-8 ekstra kørelektioner, så denne udgift skal du påregne.

Du vælger selv om du vil køre med manuel gear eller automatgear. Vælger du automatgear, så giver det pt en begrænsing på kørekortet med kode 78, som betyder, at du ikke må køre med manuel gear. Umiddelbart kan koden ophæves ved en ekstra køreprøve, hvis du skal køre med manuelgear alligevel. Kode 78 forventes at forsvinde inden længe.
Du kan starte på bilkørekort 3 måneder før du fylder 17 år.

Enkeltpriser
Teorikursus inkl kode til brug hjemme….2150kr
Manøvrebane inkl 4 lektioner af 45min…..2100kr
Glatbane inkl 4 lektioner af 45min…..2200kr
Kørelektion af 45min…..475kr
Kørelektion af 90min…..950kr
Leje af bil til køreprøve…..600kr

Læs yderligere her om bilteknik spørgsmål, praktiske info og hjælp til prøverne…

God fornøjelse